,,Будите позитивни, волите свој посао"

,,Будите позитивни, волите свој посао"
10.08.2017. Facebook Twitter

Козметичар сам дуги низ година, тачније 20. Обављам све врсте козметичарских услуга, али због природе посла желела сам да се усавршавам. За ту врсту напретка захвалила бих се Божидарцу и мојој професорки Тањи Ћирић.

Први курс у Божидарцу сам завршила пре много година, док сам 2016. похађала курс који се зове "Козметичар апаратурне козметике" и успешно завршила са просечном оценом 5.0. Успешно примењујем све технике које сам тамо научила, а у свом салону у Земуну радим још и депилације, педикир и маникир. Сами почеци нису били лаки, међутим имала сам подршку породице и пријатеља. Прво сам радила у једном салону две године,да бих затим покренула сопствени посао. У почетку сам радила само депилације, педикир и маникир. Данас радим мезотерапију, ултразвук, хемијске пилинге, дерма пену. Овим послом се бавим зато што га волим, а покрећу ме задовољни клијенти који долазе дуги низ година. 

Будућим полазницима бих радо препроручила до дођу у ,,Божидарац'' да буду позитивни, воле свој посао и да се труде и улажу у своје знање, каже Весна Влаисављевић.

Посетите Fb страницу козметичког салона Фараон,

 

Top