Квалитет ће вас увек издвојити

Квалитет ће вас увек издвојити
19.09.2017. Facebook Twitter

Савремени начин живота нам намеће да желимо све да организујемо што брже и што ефикасније. Вођена том идејом професионална шминкерка Наташа Тодоровић је одлучила да не отвара салон већ да ради по позиву и на терену. Овим послом се бави годину дана и са нама је поделила своје искуство које вам преносимо и које без сумње може да вам користи.

Ћао Тамара, да ли можеш нешто више да нам кажеш о свом послу и досадашњем искуству?


Шминкање је један веома захтеван посао, али пружа могућност да испољим вештине у уметничком смислу. За мене шминкање представља један вид уметности и испуњава ме. Све сам научила захваљујући Божидарцу и професорки Тијани Балетић. Овај занат обухвата велики број техника, пажње и наравно таленат свакако доста помаже да то лакше савладате.

Већина нас је некада на интернету видело пре и после фотографије особе коју добро нашминкају и најчешће је доживљај ,,вау’’, шта можеш да кажеш о шминкању, а да се не види на први поглед?

Потпуно сте у праву, тај осећај да клијент буде задовољан је нешто што вас тера да се стално унапређујете и учити нове ‘’трикове’’, оно што уме да буде мање занимљиво је чињеница да су жене некада превише захтевене, мада сам временом научила да се изборим са тим.

Како си покренула посао, како си се побринула да клијенти сазнају за тебе?

Као што сте споменули на почетку посао сам покренула самостално. Конкуренција је велика али препорука је најбоља реклама. На почетку сам кренула преко Фејсбук странице а касније и преко сајта Лалафо. Искрена да будем нисам наилазила ни на какве препреке и нисам била уплашена када сам кренула посао. Све је лепо у овом послу.

Да ли си имала подршку? Приватан посао је пун ризика откуд си црпела самопоуздање поготово на почетку?

Моја породица је увек била и остала мој ослонац али партнер је убедљиво највећа подршка као и пријатељи. Знање које сам стекла у Божидарцу ми је доста помогло. Научила сам и више него довољно, јер је професорка била увек на располагању што се тиче недоумица. У складу је са тржиштем.

Како си сазнала за Божидарац?

У Божидарац сам дошла по препоруци и све што су ми рекли се испоставило као апсолутно тачно.

Шта препоручујеш за крај читаоцима нашег блога и будућим полазницима?

Дефинитивно антицелулит масажу оклагијама. То је мој предлог и вештина која се тражи. Такође им препоручујем да дођу у Божидарац на обуку, зато што се неће покајати. Увек бих препоручила вашу државну установу свима.

 

Top