Љубазност и стручност су гарант успеха

Љубазност и стручност су гарант успеха
03.10.2017. Facebook Twitter

Ове недеље смо причали са Милицом Бранковић која се бави козметиком и негом лепоте.

Ћао Милице, кажи нам нешто више о себи и салону у коме радиш?

Студио "Лотус" је новоотворени салон за негу и лепоту. Налазимо се у близини Булевара краља Александра, у улици Луке Вукаловића бр.8. Пружамо услуге третмана лица и тела, маникир и педикир, депилације, спортске и релаx масаже, надоградње свилених трепавица. Трудимо се да сви клијент када дођу код нас се препустите нашем љубазном и стручном особљу са вишегодишњим искуством, у пријатном амбијенту.

Знајући да многи људи данас себе траже и да не могу да се нађу како си ти отркила шта те покреће и зашто се овим бавиш?

Нега и естетика као примарно интересовање сваке жене које води рачуна о свом изгледу, је основни покретач мог посла. Иновације у свету лепоте, директан контакт са клијентима, њихова сатисфакција, су само неке од бројних разлога бављења овим послом.

Са којим изазовима се сусрећеш у послу? Да ли имаш ослонац и подршку?

Самосталност у вођењу и организовању послова изискује доста времена, труда и одговорности што неки пут зна да буде терет али због тога у послу су ми највећи ослонац породица и пословни партнер.

И за крај зашто баш Божидарац? Зашто си одличила код нас стичеш нова знања и вештине? Који би савет такође поделила са другим полазницима који се размишљају да сами започну свој посао?

За Божидарац сам се одлучила због година постојања, препорука познаваоца који су прошли неке од обука, бројност обука и стручност предавача. Будућим полазницима који се размишљају да започну свој посао бих поручила да је најважније да имају добар бизнис план, да су стручни у ономе чиме се баве и да обезбеде довољан капитал на почетку пословања. Свима који желе да нешто промене у свом животу бих препоручила Божидарац и обуке које нудите.

Top