Образовање за породични посао

Образовање за породични посао
05.09.2017. Facebook Twitter

Моје име је Саша Брдар и власник сам Салона Balance у Београду.

Мој основи мотив бављења овим послом је лечење људи, међутим у свему томе успевам одлично да зарадим тако да се може рећи да спајам лепо и корисно. Приликом покретања посла највећу подршку имао сам од своје породице. Супруга је била мој највећи ослонац. Све сам урадио сам уз породицу и без било какве помоћи од државе. Заиста сам чврсто веровао у себе и страха није било.

Салон ради мало више од годину дана. Налази се на Видиковцу, радим тренутно ја, али син и супруга управо завршавају код вас курсеве масаже. Киротерапеутске масаже су оно по чему смо препознатљиви. У ,,Божидарцу'' сам стекао практичне вештине, али и теоријско знање када је у питању анатомија тела. Мислим да довољно говори о квалитету курса то што и син и супруга на моју препоруку завршавају
обједињени основни и виши курс масаже.

Знање које сам стекао у Божидарацу је било одлично и много ми је помогло у даљем раду и унапређивању. Свиђа ми се што сам кроз обуку доста научио о људској анатомији. Касније сам стечено знање надоградио схиатсу, yомеиху и таи масажом и тако склопио победничку формулу успеха.

Бившим или будућим полазницима који се размишљају да започну свој посао бих поручио да верују у себе и буду храбри.

Више о мом салону можете видети на ФБ страни Balance body works studio или на сајту овде

 

 

Top