По знање у ,,Божидарац''

По знање у ,,Божидарац''
31.10.2017. Facebook Twitter

После завршетка школовања и након дугих година рада, одлучила сам да се мало усавршим, па сам се распитала за курс књиговодства. Врло љубазна девојка, Сандра, ми је све објаснила, дала ми бросуре које сам ишчитала и тако сам кренула на курс.

Учионице су простране, светле, све клупе спојене у круг, а сваки полазник има испред и компјутер када се ради на демо програму. Огромна, бела табла и маркер је незаобилазни реквизит јер ипак смо морали писати. Дисциплина није као у класичној школи и слободно можете питати и коментарисати, јер је поента стицање и размена знања. Предавачи су професионалци из области коју похађате.

Осим књиговодства, постоје разни курсеви из разних области: курс за масера, курс за фризера, курс за кувар, курс сминке, курс за нокте итд. Ми, књиговође смо добили и сву неопходну литературу и програм за књиговодство снимљен на ЦД-у да би могли да вежбамо књижења код куће.

Курс се може платити у целини, али може и на рате, како коме одговара. Цена је прихватљива и сваки динар уложен у знање ми се исплатио. Морам признати да ме је овај курс и одушевио: осим сто сам доградила своје знање, добила сам и сертификат књиговође, а и предивна пријатељства, јер сам упознала и друге полазнике. У ходнику, испред уционице смо правили паузе, пили кафу јер имају малу чајну кухињицу на спрату где су учионице. Курс је трајао мало више од 2 месеца и након завршетка смо полагали завршни тест.

Ко је полозио добио је и сертификат одн. диплому и истом се могу и ја похвалити. На жалост, има оних који нису показали довољно знање па нису полозили. Они иду на додатних недељу дана гратис усавршавања и имају још једну прилику за полагање. Значи, да се ипак вреднује знање и искрена препорука је да по допуну знања одете у "Божидарац".

Top