Преко 350 учесника/ца на првом онлине часу шивења!

15.08.2020. Facebook Twitter

Након што су наши полазници Божидарац курса шивења одлучили да, уз стечено знање са курса, украсе и улепшају медицинске мантиле и униформе, и на тај начин се симболично захвале здравственим радницима. ми смо уз идеју директора Установе, Владимира Кљајића одлучили да се захвалимо свим људима који се труде да не запоставе креативност у овим временима и, по први пут, организовали онлине бесплатни мини курс шивења. 

На првом часу одржаном у петак, 14. августа укључило се преко 350 учесника/ца, и сви заједно уз професионалне али и прилагођене инструкције почетницима нашег сјајног предавача, Љубице Долашевић, кренули су малим корацима ка остварењу великог циља курса, а то је да до краја сашију хаљину по својим мерама! 
На првом часу смо се осврнули на основне функције шиваће машине, делове и неопходни прибор. Такође и на тачке мерења тела, а на следећем часу заказаном у уторак, 18. августа од 17 часова, уз помоћ свеске и оловке, разбијамо предрасуде да је математика баук, и уз практичне савете учимо како да узмемо савршене мере нашег тела. 

Како бисте увек били у току и како не бисте пропустили додатне информације позивамо вас да нам се придружите у нашој Вибер заједници, што можете урадити брзо и једноставно једним кликом на линку овде

Хвала Вам на поверењу и видимо се онлине! 

Подршка: ГО Врачар

Top