Трудим се да стално иновирам

Трудим се да стално иновирам
10.10.2017. Facebook Twitter

Ове недеље смо уживали у разговору са Катарином Цветковић Ловренчић, професионалном фризерком. 

Ћао Катарина, кажи нам нешто више о салону Keti Boom у коме радиш? 

У питању је нов салон у самом центру града. Оно по чему се разликујемо од осталих је то што примењујемо нове унапређе технике и формулације у премаратима како бисмо имали висок квалитет услуге и задовољног клијента. Такође изузетно нам је битно имајући у виду стресан живот коју већина нас има да у салону влада пријатна и релакс атмосфера што омогућује клијенту да се осећа добродошлим у нашем салону. Често се и сами клијенти зезају да је овде намрштеним и намћорима улаз забрањен. Салон је иначе пет фриендлy јер верујемо да животиње шире позитивну енергију.

Зашто си се баш одлучила за негу лепоте као свој професионални позив? Шта је изазов у послу? 

Овим послом се бавим зато што ми омогћује да се остварим и као мајстор и као особа која се непрестано усавршава и дели своје знање. Иако нам већина клијената поклања поверење и препушта нам се да ми стручно извршимо свој посао ипак спорадично се јављају они који нису добро информисани и који имају став ''ја све знам'' што може бити доста изазовно у раду.

Како ти се чини шире окружење у којем радиш?

Мислим да доста салона пружа једноличну и неиновативну услугу клијентима иако се тржиште мења. Битно је да онај ко креће свој посао схвати да не може нико да му помогне ако неке ствари не схвати односно мора да престане да критикује све око себе односно како се то популарно каже да престане са филозофирањем и да свхати да је знање најбоље оружје и да се вођен том идејом и наоружа. 

Како ти се допала обука у Божидарцу? Шта мислиш о курсу? Шта би поручила неком ко хоће да покрене свој бизнис?

Искрено свидела ми се обука, професори су сјајни и кабинети су добро опремљени. Наравно као и код себе у салону мора и Божидарац стално да прати трендове и да иновира. Кад смо код саветовања врло је тежак али једноставан и гласи учи, читај и константно се едукуј. Божидарац је право место за сваког ко је спреман да крене са учењем.   

Више о козметичком салону ,,Keti Boom'' можете наћи на њиховој Фејсбук страници овде.

Top