Знање је највећа сигурност за приватан бизнис Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Знање је највећа сигурност за приватан бизнис

Знање је највећа сигурност за приватан бизнис

Посао козметичарке волим још од младости и заиста уживам у томе. Помагати људима да свој изглед доведу до жељеног циља ме испуњава и радује. Рад са женама различитих доби и статуса је оно што је занимљиво у овом послу. Кроз рад сазнајете доста нових ствари и склапају се познанства чини ми се као ни уједном другом послу.

Свој салон сам отворила у априлу и налази се у Булевару Деспота Стефана 68а у Београду. За сада поред мене имам колегиницу фризерку која је такође завршила курсеве у Божидарцу и са којом сам изузетно задовољна. Основна делатност салона је козметичка, али поред козметике бавимо се фризурама и маникиром.

Иначе, посао сам покренула сасвим случајно односно поклопиле су се више околности да би се то десило. Једна од мојих највећих жеља је да имам свој салон и на препоруку сам завршила курс за козметичара и маникира у Божидарцу. Врло брзо након обуке сам сазнала за могућност изнајмљивања локала под посебним условима и упустила сам се у ту авантуру и остваривање свога сна.  У породици су сви били одушевљени, јер знају колико волим тај посао. Највећа подршка да упишем курс за козметичара и маникира ми је била сестра која је и новчано и саветима дала све од себе.

Изузетно сам задовољна стручним особљем у установи и начину на који приступају полазницима. Морам посебно похвалити професорку Тању Ћирић која поред редовне обуке пружа савете и доступна је за сва наша питања и недоумице. Њена предавања су прилагођена особама које нису имале контакт са козметиком и том материјом и на један јединствен начин преноси своје велико знање и искуство.

Поручујем будућим предузетницима да крену у остварење својих снова без страха, да уколико им фали нека обука или стицање нових знања или усавршавање већ стеченог знања, да се без размишљања упишу на курсеве у Божидарцу и да покушају све што је до њих, јер сваки покушај ће се исплатити.

Да нисам уписала курсеве у Бозидарцу вероватно да не бих никада била довољна самоуврена у своје знање и вештине да могу да остварим свој сан и покренем салон.

Више о козметичком салону ,,Keti Booom'' можете наћи на њиховој Фејсбук страници овде

Катарина Грујић, козметички салон Keti Booom

Top