Знање је највећа сигурност за приватан бизнис

Знање је највећа сигурност за приватан бизнис
29.08.2017. Facebook Twitter

Посао козметичарке волим још од младости и заиста уживам у томе. Помагати људима да свој изглед доведу до жељеног циља ме испуњава и радује. Рад са женама различитих доби и статуса је оно што је занимљиво у овом послу. Кроз рад сазнајете доста нових ствари и склапају се познанства чини ми се као ни уједном другом послу.

Свој салон сам отворила у априлу и налази се у Булевару Деспота Стефана 68а у Београду. За сада поред мене имам колегиницу фризерку која је такође завршила курсеве у Божидарцу и са којом сам изузетно задовољна. Основна делатност салона је козметичка, али поред козметике бавимо се фризурама и маникиром.

Иначе, посао сам покренула сасвим случајно односно поклопиле су се више околности да би се то десило. Једна од мојих највећих жеља је да имам свој салон и на препоруку сам завршила курс за козметичара и маникира у Божидарцу. Врло брзо након обуке сам сазнала за могућност изнајмљивања локала под посебним условима и упустила сам се у ту авантуру и остваривање свога сна.  У породици су сви били одушевљени, јер знају колико волим тај посао. Највећа подршка да упишем курс за козметичара и маникира ми је била сестра која је и новчано и саветима дала све од себе.

Изузетно сам задовољна стручним особљем у установи и начину на који приступају полазницима. Морам посебно похвалити професорку Тању Ћирић која поред редовне обуке пружа савете и доступна је за сва наша питања и недоумице. Њена предавања су прилагођена особама које нису имале контакт са козметиком и том материјом и на један јединствен начин преноси своје велико знање и искуство.

Поручујем будућим предузетницима да крену у остварење својих снова без страха, да уколико им фали нека обука или стицање нових знања или усавршавање већ стеченог знања, да се без размишљања упишу на курсеве у Божидарцу и да покушају све што је до њих, јер сваки покушај ће се исплатити.

Да нисам уписала курсеве у Бозидарцу вероватно да не бих никада била довољна самоуврена у своје знање и вештине да могу да остварим свој сан и покренем салон.

Више о козметичком салону ,,Keti Booom'' можете наћи на њиховој Фејсбук страници овде

Катарина Грујић, козметички салон Keti Booom

Top