Ко није кренуо тај никуд није ни стигао

Ко није кренуо тај никуд није ни стигао
26.09.2017. Facebook Twitter

Ове недеље смо причали са Иванком Пешић која се бави акупресуром. Подсећамо вас да акупресура није исто што и акупунктура. Акупресура је професионална масажа акупунктурних тачака.

Ћао Иванка, кажи нам нешто више о себи и салону у коме радиш?

Овим послом се бавим већ 23 године, налазимо се у ул. Драгослава Срејевића 83/б, на Карбурми. У Bioemix салону здравља и лепоте пружамо разне услуге уз употребу Био мелем препрата, миx техника третмана, безболно и нешкодљиво уз одличне резултате.

Знајући да многи људи данас себе траже и да не могу да се нађу како си ти отркила шта те покреће и зашто се овим бавиш?

Мој сусрет са масажом односно БиоЕмиx акупресуром постоји од раније, више генерација моје фамилије су се бавиле овим божјим даром, позитивна енергија је такође нешто што ме је привукло да ово буде моје занимање. Биоемиx третман може бити основна и додатна терапија код многобројних обољења целог тела, а код тела доброг здравља очување и релаксација - регенерација.

Да ли сте знали? Курс за масажу је један од најатрактивнијих курсева у ,,Божидарцу''. Само у протеклих пар година обуку за масера је завршило више од хиљаду полазника.

Са којим се изазови се сусрећеш у послу? Да ли имаш ослонац и подршку?

Најчешће је то паприлогија али и прилагођавање разновсрних понуда која пружамо клијенту није увек најједноставнији задатак. Клијенти умеју да буду изузетно захтевни. Породица и пријатељи су били одушевљени када сам им рекла да ћу овим да се бавим и увек су ме критиковали зашто се не лоцирам негде.

Да ли вам је обука у Божидарцу помогна у раду имајући у виду породично искуство када је у питању област којом се тренутно бавиш?

Изузетно ми је драго што сам одабрала Божидарац, одлични сте и градиво је супер сажето и добро је за сваког који жели да упозна тело односно анатомију, супер је осмишљен програм и градиво. Можда треба размислити о укључивању салона и слање полазника да један део обуке проведу у салону који сваки дан има друге клијенте. Иначе ретко дајем препоруке али ви је свакако заслужујете и свима који ме питању ,,Божидарац’’ препоручујем не само што је државна установа већ зато што је и квалитет на врло високом нивоу.

Шта би сте поручили другим полазницима које се размишљају да сами започну свој посао?

Како каже једна пословица ,,Ко није кренуо тај никуд није ни стигао’’.

Сазнајте више о салону Bioemix кликом овде.

 

Top