Preko 350 učesnika/ca na prvom online času šivenja!

15.08.2020. Facebook Twitter

Nakon što su naši polaznici Božidarac kursa šivenja odlučili da, uz stečeno znanje sa kursa, ukrase i ulepšaju medicinske mantile i uniforme, i na taj način se simbolično zahvale zdravstvenim radnicima. mi smo uz ideju direktora Ustanove, Vladimira Kljajića odlučili da se zahvalimo svim ljudima koji se trude da ne zapostave kreativnost u ovim vremenima i, po prvi put, organizovali online besplatni mini kurs šivenja. 

Na prvom času održanom u petak, 14. avgusta uključilo se preko 350 učesnika/ca, i svi zajedno uz profesionalne ali i prilagođene instrukcije početnicima našeg sjajnog predavača, Ljubice Dolašević, krenuli su malim koracima ka ostvarenju velikog cilja kursa, a to je da do kraja sašiju haljinu po svojim merama! 
Na prvom času smo se osvrnuli na osnovne funkcije šivaće mašine, delove i neophodni pribor. Takođe i na tačke merenja tela, a na sledećem času zakazanom u utorak, 18. avgusta od 17 časova, uz pomoć sveske i olovke, razbijamo predrasude da je matematika bauk, i uz praktične savete učimo kako da uzmemo savršene mere našeg tela. 

Kako biste uvek bili u toku i kako ne biste propustili dodatne informacije pozivamo vas da nam se pridružite u našoj Viber zajednici, što možete uraditi brzo i jednostavno jednim klikom na linku ovde

Hvala Vam na poverenju i vidimo se online! 

Podrška: GO Vračar

Top