Trudim se da stalno inoviram

Trudim se da stalno inoviram
10.10.2017. Facebook Twitter

Ove nedelje smo uživali u razgovoru sa Katarinom Cvetković Lovrenčić, profesionalnom frizerkom. 

Ćao Katarina, kaži nam nešto više o salonu Keti Boom u kome radiš? 

U pitanju je nov salon u samom centru grada. Ono po čemu se razlikujemo od ostalih je to što primenjujemo nove unapređe tehnike i formulacije u premaratima kako bismo imali visok kvalitet usluge i zadovoljnog klijenta. Takođe izuzetno nam je bitno imajući u vidu stresan život koju većina nas ima da u salonu vlada prijatna i relaks atmosfera što omogućuje klijentu da se oseća dobrodošlim u našem salonu. Često se i sami klijenti zezaju da je ovde namrštenim i namćorima ulaz zabranjen. Salon je inače pet friendly jer verujemo da životinje šire pozitivnu energiju.

Zašto si se baš odlučila za negu lepote kao svoj profesionalni poziv? Šta je izazov u poslu? 

Ovim poslom se bavim zato što mi omogćuje da se ostvarim i kao majstor i kao osoba koja se neprestano usavršava i deli svoje znanje. Iako nam većina klijenata poklanja poverenje i prepušta nam se da mi stručno izvršimo svoj posao ipak sporadično se javljaju oni koji nisu dobro informisani i koji imaju stav ''ja sve znam'' što može biti dosta izazovno u radu.

Kako ti se čini šire okruženje u kojem radiš?

Mislim da dosta salona pruža jednoličnu i neinovativnu uslugu klijentima iako se tržište menja. Bitno je da onaj ko kreće svoj posao shvati da ne može niko da mu pomogne ako neke stvari ne shvati odnosno mora da prestane da kritikuje sve oko sebe odnosno kako se to popularno kaže da prestane sa filozofiranjem i da svhati da je znanje najbolje oružje i da se vođen tom idejom i naoruža. 

Kako ti se dopala obuka u Božidarcu? Šta misliš o kursu? Šta bi poručila nekom ko hoće da pokrene svoj biznis?

Iskreno svidela mi se obuka, profesori su sjajni i kabineti su dobro opremljeni. Naravno kao i kod sebe u salonu mora i Božidarac stalno da prati trendove i da inovira. Kad smo kod savetovanja vrlo je težak ali jednostavan i glasi uči, čitaj i konstantno se edukuj. Božidarac je pravo mesto za svakog ko je spreman da krene sa učenjem.   

Više o kozmetičkom salonu ,,Keti Boom'' možete naći na njihovoj Fejsbuk stranici ovde.

Top