,,Budite pozitivni, volite svoj posao"

,,Budite pozitivni, volite svoj posao"
10.08.2017. Facebook Twitter

Kozmetičar sam dugi niz godina, tačnije 20. Obavljam sve vrste kozmetičarskih usluga, ali zbog prirode posla želela sam da se usavršavam. Za tu vrstu napretka zahvalila bih se Božidarcu i mojoj profesorki Tanji Ćirić.

Prvi kurs u Božidarcu sam završila pre mnogo godina, dok sam 2016. pohađala kurs koji se zove "Kozmetičar aparaturne kozmetike" i uspešno završila sa prosečnom ocenom 5.0. Uspešno primenjujem sve tehnike koje sam tamo naučila, a u svom salonu u Zemunu radim još i depilacije, pedikir i manikir. Sami počeci nisu bili laki, međutim imala sam podršku porodice i prijatelja. Prvo sam radila u jednom salonu dve godine,da bih zatim pokrenula sopstveni posao. U početku sam radila samo depilacije, pedikir i manikir. Danas radim mezoterapiju, ultrazvuk, hemijske pilinge, derma penu. Ovim poslom se bavim zato što ga volim, a pokreću me zadovoljni klijenti koji dolaze dugi niz godina. 

Budućim polaznicima bih rado preproručila do dođu u ,,Božidarac'' da budu pozitivni, vole svoj posao i da se trude i ulažu u svoje znanje, kaže Vesna Vlaisavljević.

Posetite Fb stranicu kozmetičkog salona Faraon,

 

Top