Ko nije krenuo taj nikud nije ni stigao

Ko nije krenuo taj nikud nije ni stigao
26.09.2017. Facebook Twitter

Ove nedelje smo pričali sa Ivankom Pešić koja se bavi akupresurom. Podsećamo vas da akupresura nije isto što i akupunktura. Akupresura je profesionalna masaža akupunkturnih tačaka.

Ćao Ivanka, kaži nam nešto više o sebi i salonu u kome radiš?

Ovim poslom se bavim već 23 godine, nalazimo se u ul. Dragoslava Srejevića 83/b, na Karburmi. U Bioemix salonu zdravlja i lepote pružamo razne usluge uz upotrebu Bio melem preprata, mix tehnika tretmana, bezbolno i neškodljivo uz odlične rezultate.

Znajući da mnogi ljudi danas sebe traže i da ne mogu da se nađu kako si ti otrkila šta te pokreće i zašto se ovim baviš?

Moj susret sa masažom odnosno BioEmix akupresurom postoji od ranije, više generacija moje familije su se bavile ovim božjim darom, pozitivna energija je takođe nešto što me je privuklo da ovo bude moje zanimanje. Bioemix tretman može biti osnovna i dodatna terapija kod mnogobrojnih oboljenja celog tela, a kod tela dobrog zdravlja očuvanje i relaksacija - regeneracija.

Da li ste znali? Kurs za masažu je jedan od najatraktivnijih kurseva u ,,Božidarcu''. Samo u proteklih par godina obuku za masera je završilo više od hiljadu polaznika.

Sa kojim se izazovi se susrećeš u poslu? Da li imaš oslonac i podršku?

Najčešće je to paprilogija ali i prilagođavanje raznovsrnih ponuda koja pružamo klijentu nije uvek najjednostavniji zadatak. Klijenti umeju da budu izuzetno zahtevni. Porodica i prijatelji su bili oduševljeni kada sam im rekla da ću ovim da se bavim i uvek su me kritikovali zašto se ne lociram negde.

Da li vam je obuka u Božidarcu pomogna u radu imajući u vidu porodično iskustvo kada je u pitanju oblast kojom se trenutno baviš?

Izuzetno mi je drago što sam odabrala Božidarac, odlični ste i gradivo je super sažeto i dobro je za svakog koji želi da upozna telo odnosno anatomiju, super je osmišljen program i gradivo. Možda treba razmisliti o uključivanju salona i slanje polaznika da jedan deo obuke provedu u salonu koji svaki dan ima druge klijente. Inače retko dajem preporuke ali vi je svakako zaslužujete i svima koji me pitanju ,,Božidarac’’ preporučujem ne samo što je državna ustanova već zato što je i kvalitet na vrlo visokom nivou.

Šta bi ste poručili drugim polaznicima koje se razmišljaju da sami započnu svoj posao?

Kako kaže jedna poslovica ,,Ko nije krenuo taj nikud nije ni stigao’’.

Saznajte više o salonu Bioemix klikom ovde.

 

Top