Ljubaznost i stručnost su garant uspeha

Ljubaznost i stručnost su garant uspeha
03.10.2017. Facebook Twitter

Ove nedelje smo pričali sa Milicom Branković koja se bavi kozmetikom i negom lepote.

Ćao Milice, kaži nam nešto više o sebi i salonu u kome radiš?

Studio "Lotus" je novootvoreni salon za negu i lepotu. Nalazimo se u blizini Bulevara kralja Aleksandra, u ulici Luke Vukalovića br.8. Pružamo usluge tretmana lica i tela, manikir i pedikir, depilacije, sportske i relax masaže, nadogradnje svilenih trepavica. Trudimo se da svi klijent kada dođu kod nas se prepustite našem ljubaznom i stručnom osoblju sa višegodišnjim iskustvom, u prijatnom ambijentu.

Znajući da mnogi ljudi danas sebe traže i da ne mogu da se nađu kako si ti otrkila šta te pokreće i zašto se ovim baviš?

Nega i estetika kao primarno interesovanje svake žene koje vodi računa o svom izgledu, je osnovni pokretač mog posla. Inovacije u svetu lepote, direktan kontakt sa klijentima, njihova satisfakcija, su samo neke od brojnih razloga bavljenja ovim poslom.

Sa kojim izazovima se susrećeš u poslu? Da li imaš oslonac i podršku?

Samostalnost u vođenju i organizovanju poslova iziskuje dosta vremena, truda i odgovornosti što neki put zna da bude teret ali zbog toga u poslu su mi najveći oslonac porodica i poslovni partner.

I za kraj zašto baš Božidarac? Zašto si odličila kod nas stičeš nova znanja i veštine? Koji bi savet takođe podelila sa drugim polaznicima koji se razmišljaju da sami započnu svoj posao?

Za Božidarac sam se odlučila zbog godina postojanja, preporuka poznavaoca koji su prošli neke od obuka, brojnost obuka i stručnost predavača. Budućim polaznicima koji se razmišljaju da započnu svoj posao bih poručila da je najvažnije da imaju dobar biznis plan, da su stručni u onome čime se bave i da obezbede dovoljan kapital na početku poslovanja. Svima koji žele da nešto promene u svom životu bih preporučila Božidarac i obuke koje nudite.

Top