Obrazovanje za porodični posao

Obrazovanje za porodični posao
05.09.2017. Facebook Twitter

Moje ime je Saša Brdar i vlasnik sam Salona Balance u Beogradu.

Moj osnovi motiv bavljenja ovim poslom je lečenje ljudi, međutim u svemu tome uspevam odlično da zaradim tako da se može reći da spajam lepo i korisno. Prilikom pokretanja posla najveću podršku imao sam od svoje porodice. Supruga je bila moj najveći oslonac. Sve sam uradio sam uz porodicu i bez bilo kakve pomoći od države. Zaista sam čvrsto verovao u sebe i straha nije bilo.

Salon radi malo više od godinu dana. Nalazi se na Vidikovcu, radim trenutno ja, ali sin i supruga upravo završavaju kod vas kurseve masaže. Kiroterapeutske masaže su ono po čemu smo prepoznatljivi. U ,,Božidarcu'' sam stekao praktične veštine, ali i teorijsko znanje kada je u pitanju anatomija tela. Mislim da dovoljno govori o kvalitetu kursa to što i sin i supruga na moju preporuku završavaju
objedinjeni osnovni i viši kurs masaže.

Znanje koje sam stekao u Božidaracu je bilo odlično i mnogo mi je pomoglo u daljem radu i unapređivanju. Sviđa mi se što sam kroz obuku dosta naučio o ljudskoj anatomiji. Kasnije sam stečeno znanje nadogradio shiatsu, yomeihu i tai masažom i tako sklopio pobedničku formulu uspeha.

Bivšim ili budućim polaznicima koji se razmišljaju da započnu svoj posao bih poručio da veruju u sebe i budu hrabri.

Više o mom salonu možete videti na FB strani Balance body works studio ili na sajtu ovde

 

 

Top