Po znanje u ,,Božidarac''

Po znanje u ,,Božidarac''
31.10.2017. Facebook Twitter

Posle završetka školovanja i nakon dugih godina rada, odlučila sam da se malo usavršim, pa sam se raspitala za kurs knjigovodstva. Vrlo ljubazna devojka, Sandra, mi je sve objasnila, dala mi brosure koje sam iščitala i tako sam krenula na kurs.

Učionice su prostrane, svetle, sve klupe spojene u krug, a svaki polaznik ima ispred i kompjuter kada se radi na demo programu. Ogromna, bela tabla i marker je nezaobilazni rekvizit jer ipak smo morali pisati. Disciplina nije kao u klasičnoj školi i slobodno možete pitati i komentarisati, jer je poenta sticanje i razmena znanja. Predavači su profesionalci iz oblasti koju pohađate.

Osim knjigovodstva, postoje razni kursevi iz raznih oblasti: kurs za masera, kurs za frizera, kurs za kuvar, kurs sminke, kurs za nokte itd. Mi, knjigovođe smo dobili i svu neophodnu literaturu i program za knjigovodstvo snimljen na CD-u da bi mogli da vežbamo knjiženja kod kuće.

Kurs se može platiti u celini, ali može i na rate, kako kome odgovara. Cena je prihvatljiva i svaki dinar uložen u znanje mi se isplatio. Moram priznati da me je ovaj kurs i oduševio: osim sto sam dogradila svoje znanje, dobila sam i sertifikat knjigovođe, a i predivna prijateljstva, jer sam upoznala i druge polaznike. U hodniku, ispred ucionice smo pravili pauze, pili kafu jer imaju malu čajnu kuhinjicu na spratu gde su učionice. Kurs je trajao malo više od 2 meseca i nakon završetka smo polagali završni test.

Ko je polozio dobio je i sertifikat odn. diplomu i istom se mogu i ja pohvaliti. Na žalost, ima onih koji nisu pokazali dovoljno znanje pa nisu polozili. Oni idu na dodatnih nedelju dana gratis usavršavanja i imaju još jednu priliku za polaganje. Znači, da se ipak vrednuje znanje i iskrena preporuka je da po dopunu znanja odete u "Božidarac".

Top