Znanje je najveća sigurnost za privatan biznis

Znanje je najveća sigurnost za privatan biznis
29.08.2017. Facebook Twitter

Posao kozmetičarke volim još od mladosti i zaista uživam u tome. Pomagati ljudima da svoj izgled dovedu do željenog cilja me ispunjava i raduje. Rad sa ženama različitih dobi i statusa je ono što je zanimljivo u ovom poslu. Kroz rad saznajete dosta novih stvari i sklapaju se poznanstva čini mi se kao ni ujednom drugom poslu.

Svoj salon sam otvorila u aprilu i nalazi se u Bulevaru Despota Stefana 68a u Beogradu. Za sada pored mene imam koleginicu frizerku koja je takođe završila kurseve u Božidarcu i sa kojom sam izuzetno zadovoljna. Osnovna delatnost salona je kozmetička, ali pored kozmetike bavimo se frizurama i manikirom.

Inače, posao sam pokrenula sasvim slučajno odnosno poklopile su se više okolnosti da bi se to desilo. Jedna od mojih najvećih želja je da imam svoj salon i na preporuku sam završila kurs za kozmetičara i manikira u Božidarcu. Vrlo brzo nakon obuke sam saznala za mogućnost iznajmljivanja lokala pod posebnim uslovima i upustila sam se u tu avanturu i ostvarivanje svoga sna.  U porodici su svi bili oduševljeni, jer znaju koliko volim taj posao. Najveća podrška da upišem kurs za kozmetičara i manikira mi je bila sestra koja je i novčano i savetima dala sve od sebe.

Izuzetno sam zadovoljna stručnim osobljem u ustanovi i načinu na koji pristupaju polaznicima. Moram posebno pohvaliti profesorku Tanju Ćirić koja pored redovne obuke pruža savete i dostupna je za sva naša pitanja i nedoumice. Njena predavanja su prilagođena osobama koje nisu imale kontakt sa kozmetikom i tom materijom i na jedan jedinstven način prenosi svoje veliko znanje i iskustvo.

Poručujem budućim preduzetnicima da krenu u ostvarenje svojih snova bez straha, da ukoliko im fali neka obuka ili sticanje novih znanja ili usavršavanje već stečenog znanja, da se bez razmišljanja upišu na kurseve u Božidarcu i da pokušaju sve što je do njih, jer svaki pokušaj će se isplatiti.

Da nisam upisala kurseve u Bozidarcu verovatno da ne bih nikada bila dovoljna samouvrena u svoje znanje i veštine da mogu da ostvarim svoj san i pokrenem salon.

Više o kozmetičkom salonu ,,Keti Booom'' možete naći na njihovoj Fejsbuk stranici ovde

Katarina Grujić, kozmetički salon Keti Booom

Top