Znanje je najveca sigurnost za privatan biznis Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Znanje je najveća sigurnost za privatan biznis

Znanje je najveća sigurnost za privatan biznis

Posao kozmetičarke volim još od mladosti i zaista uživam u tome. Pomagati ljudima da svoj izgled dovedu do željenog cilja me ispunjava i raduje. Rad sa ženama različitih dobi i statusa je ono što je zanimljivo u ovom poslu. Kroz rad saznajete dosta novih stvari i sklapaju se poznanstva čini mi se kao ni ujednom drugom poslu.

Svoj salon sam otvorila u aprilu i nalazi se u Bulevaru Despota Stefana 68a u Beogradu. Za sada pored mene imam koleginicu frizerku koja je takođe završila kurseve u Božidarcu i sa kojom sam izuzetno zadovoljna. Osnovna delatnost salona je kozmetička, ali pored kozmetike bavimo se frizurama i manikirom.

Inače, posao sam pokrenula sasvim slučajno odnosno poklopile su se više okolnosti da bi se to desilo. Jedna od mojih najvećih želja je da imam svoj salon i na preporuku sam završila kurs za kozmetičara i manikira u Božidarcu. Vrlo brzo nakon obuke sam saznala za mogućnost iznajmljivanja lokala pod posebnim uslovima i upustila sam se u tu avanturu i ostvarivanje svoga sna.  U porodici su svi bili oduševljeni, jer znaju koliko volim taj posao. Najveća podrška da upišem kurs za kozmetičara i manikira mi je bila sestra koja je i novčano i savetima dala sve od sebe.

Izuzetno sam zadovoljna stručnim osobljem u ustanovi i načinu na koji pristupaju polaznicima. Moram posebno pohvaliti profesorku Tanju Ćirić koja pored redovne obuke pruža savete i dostupna je za sva naša pitanja i nedoumice. Njena predavanja su prilagođena osobama koje nisu imale kontakt sa kozmetikom i tom materijom i na jedan jedinstven način prenosi svoje veliko znanje i iskustvo.

Poručujem budućim preduzetnicima da krenu u ostvarenje svojih snova bez straha, da ukoliko im fali neka obuka ili sticanje novih znanja ili usavršavanje već stečenog znanja, da se bez razmišljanja upišu na kurseve u Božidarcu i da pokušaju sve što je do njih, jer svaki pokušaj će se isplatiti.

Da nisam upisala kurseve u Bozidarcu verovatno da ne bih nikada bila dovoljna samouvrena u svoje znanje i veštine da mogu da ostvarim svoj san i pokrenem salon.

Više o kozmetičkom salonu ,,Keti Booom'' možete naći na njihovoj Fejsbuk stranici ovde

Katarina Grujić, kozmetički salon Keti Booom

Top