Успех наших полазника је наша највећа реклама

Успех наших полазника је наша највећа реклама
07.08.2017. Facebook Twitter

,,Божидарац’’ носи наслеђе дуже од пола века. Основана још 1953. године, наша установа, првобитно позната је као „Дом културе Божидар Аџија“, а затим као „Народни универзитет Божидар Аџија“, је тек скорије промена назив у „Центар за образовање и културу Божидарац 1947“. У корак са економским процватом, расли су и углед и мрежа испостава националног радничког универзитета широм државе. Универзитет су, међутим, чекала тешка времена јер је на осетан пад потражње током двехиљадитих био приморан да одговори повлачењем из свих градова у земљи које је традиционално опслуживао, што је резултирало његовим гашењем. Нова установа „Центар за образовање и културу Божидарац 1947“ покренут је 2014. године на основама некадашњег „Универзитета Божидара Аџије“, али окоштала пракса је наслеђена. 
Нови менаџмент ступио је на дужност септембра 2016. године и драго ми је што могу да потврдим да смо у првој половни ове године знатно напредовали и достигли запажене резултате који ће нам обезбедити да постигнемо још веће успехе, не само када је реч о услузи коју пружамо грађанима, нашим полазницима, већ и у погледу доприноса развоју културе на Врачару. Поред модернизације желимо све најбоље из традиције да сачувамо и да из ње учимо. Превише се на овим просторима рушило и градило испочетка. Време је да надограђујемо оно што имамо али за то су нам потребне здраве основе на којима увек морамо да радимо и да их чувамо. 
Визија Србије и њени планови да постане пословна и туристичка дестинација подстакнути су њеним погодним географским положајем, богатом историјом, природним лепотама и израженом традицијом гостопримства, у којој ми желимо да оснажимо појединце са новим знањима и вештинама како би били део тог напретка. Уверени смо да би неформално образовање, поред нових знања и вештина, полазницима требало да понуди и избор и флексибилност. Зато сам срећан што могу да кажем да смо недавно проширили наше курсеве угоститељско-хотелијерске струке, чиме смо полазницима омогућили лакше сналажење на крузеру, основе Фронт Оффице-а у хотелу, wеллнесс-у и многе друге програме у сегменту неге и лепоте чији и теоријски и практичан део организујемо у нашој установи. 
На блогу „Мој Божидарац“, у средиште пажње стављамо своје некадашње полазнике курсева у ,,Божидарцу’’, који су својим упорним радом успели у покретању својих салона или успешно пронашли ново запослење. Такође ћете имати прилике да чујете од предавача нове технике и методе у разним сегметнима ових заната и како су оне нашле примену у курсевима које стално унапређујемо у складу са потребама тржишта.
Моје завршне речи су упућене пре свега будућим потенцијалним полазницима али и бившим – да је стално инвестирање у знање кључ одржавања конкурентности и задовољства ваших будућих клијената, што ми свакако покушавамо да задржимо и унапредимо. Наш успех не би био могућ без њих који су завршили неку од обука или семинара у „Божидарцу“. Успех наших полазника је наша највећа реклама. У име свих запослених у „Божидарцу“, захваљујем вам се што учите са нама и надамо се да ћете на овом блогу имати прегршт савета и искуства да сазнате, а касније и да примените.

Top